Ordet

Ordet


KV316 Den Kristne Veteranklub og videnskaben.


   Vor Kristne veteranklub blev stiftet i 2009 på Stella Maris i Svendborg, hvor vi startede med

10-12 medlemmer.

   Visionen var at lave en klub for alle os/dem, der gerne vil dele interessen for gamle køretøjer og samtidig være med i det kristne fællesskab.

   Vi fylder snart 10 år, en alder hvor man er nysgerrig på livet og alt det, der sker omkring een. En alder, hvor man er sprængfyldt med energi og uforbrændt brændstof.

   Okay, jeg ved godt, at vi medlemmer ikke ligefrem er 10 år, og at vi med alderen også oplever at være mindre sprælske, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan være friske på lidt af hvert.

   Ihvertfald er klubben vokset, og vi forsøger at vokse med og bevare visionen om at tjene Gud og vise hen til Ham, som har skabt alt det, vi omgiver os med. Selv vores kære gamle biler er skabt ud af de resourser, som jorden og dermed Gud har givet.

   Videnskaben tror jo, at de kan alt, ja selv skabe liv.

   Her vil jeg gerne komme med en lille anekdote om videnskabsmanden, der mødte Gud og straks begyndte at prale med, at videnskaben jo kan alt, ja selv skabe liv. Han bukkede sig ned og tog en håndfuld jord og sagde til Gud "Jeg kan skabe liv af dette jord", hvortil Gud sagde til ham, "hov, hov, du må bruge din egen jord".

   Det er jo sådan, vi mennesker tror om os selv, nemlig at vi kan alt af egne evner, og at vi er så kloge, at vi kan undvære Gud; men lad os minde hinanden om, at det var Gud der skabte jorden og alt, som er derpå. Det var ham, der gav os livet og alt det, vi får lov at glæde os over og omgive os med, hver eneste dag.

   Når vi når til den erkendelse og lægger livet i hans hånd, så kan vi være trygge og hvile i det, der står i salmen.


1. Alt står i Guds faderhånd

hvad han vil, det gør hans ånd:

af Guds nåde til Guds ære

evig glade vi skal være i Vor-

Herre Jesu navn.

                                                              

2. Sikre på vor arv og løn

er med Guds enbårne søn,

af Guds nåde til Guds ære

evig glade vi skal være i Vor-

Herre Jesu navn.


3. Fælles om hans liv og fred,

lys og kraft og herlighed,

af Guds nåde til Guds ære

evig glade vi skal være i Vor-

Herre Jesu navn.

   

Andagten er denne gang skrevet af

Kalle Larsen